Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه به نقل از رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در روز پنجشنبه گفت: با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان صحبت کرده و انتظار دارد عربستان و روسیه ۱۵ میلیون بشکه در روز تولید خود را کاهش دهند. این دو کشور تمایل خود را برای امضای یک قرارداد اعلام کرده اند. ترامپ ابتدا در توییتر اعلام کرده بود این کاهش تولید حدود ۱۰ میلیون بشکه در روز خواهد بود، ولی بعد این رقم را بالا برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس جمهور جمهوری خواه آمریکا در توییتر نوشت: «اگر این اتفاق بیفتد، خبر خوبی برای صنعت نفت و گاز خواهد بود».   ۱۵ دقیقه پس از این توییت ترامپ توییت دیگری ارسال کرد و از کاهش تولید ۱۵ میلیون بشکه​‌ای نفت خبر داد. این خبر سبب شوک بازار شد. قیمت نفت برنت بلافاصله ۱۰ دلار در هر بشکه افزایش یافت و از مرز ۳۰ دلار گذشت.  
دویچه وله نیز نوشت: روز‌های سخت برای کشور‌های نفت​‌خیز جهان گویا سپری شده است. از بحران کرونا و اختلاف غول​های نفتی عربستان سعودی و روسیه حداقل روز پنجشنبه دوم آوریل (۱۴ فروردین) در بازار نفت خبری نبود. قیمت هر بشکه نفت خام برنت (۱۵۹ لیتر) در معاملات بازار جهانی صبح روز پنجشنبه با افزایش هفت درصدی حدود ۲۴ دلار آغاز شد، اما در طول روز بهای نفت از ۳۰ دلار گذشت.
نفت خام وست تگزاس آمریکا (WTI) هم با ۲۱ دلار آغاز شد و در طول روز از ۲۵ دلار گذشت و حدود یک چهارم به بهای آن در قیاس با روز‌های گذشته افزوده شد. عوامل متعددی به افزایش نرخ طلای سیاه کمک کرده است، اما علت اصلی افزایش بهای نفت در معاملات روز پنجشبه اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و توییت‌​های او درباره رایزنی با پوتین و توافق با ولیعهد عربستان سعودی درباره کاهش تولید نفت بود. سه‌شنبه هفته جاری نیز ترامپ و پوتین گفتگو کرده بودند و بنابر گزارش‌های رسمی، طرفین اعلام کرده‌اند وضعیت کنونی بازار‌های جهانی نفت مناسب منافع این کشور‌ها نیست.
فاتح بیرول مدیر اجرایی آژانس بین‌المللی پیش‌بینی کرده است احتمالا تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۰ حدود ۲۰ میلیون بشکه در روز، معادل ۲۰ درصد، کاهش یابد.
رویترز می‌نویسد با قرنطینه شدن ۳ میلیارد نفر در جهان، طی هفته‌های گذشته تقاضای جهانی نفت حدود ۳۰ میلیون بشکه در روز کاهش یافته است. قیمت‌ها طی هفته‌های گذشته به حدی افت داشت که تولید‌کننده‌های نفت با چالش کسری هنگفت بودجه مواجه شدند و صنعت نفت شیل آمریکا نیز دچار معضل شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر دونالد ترامپ آمریکا قیمت نفت بازار نفت عربستان سعودی محمدبن سلمان تولید نفت میلیون بشکه در روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۸۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه اول با کمترین سرعت خود در نزدیک به دو سال اخیر رشد کرد اما افزایش تورم انتظارات فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره قبل از سپتامبر تقویت کرد. اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از آن است که بانک مرکزی عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد. نرخ‌های بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه مارس ۴۰ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت. جی پی مورگان اظهار کرد که هدف اوج طلا ۲۶۰۰ دلار آمریکاست. شرکت نیومونت از برآوردهای وال‌استریت برای سود سه ماهه اول پیشی گرفت زیرا بزرگترین معدن طلای جهان از تولید قوی، قیمت‌های بالاتر و هزینه های عملیاتی پایین‌تر بهره‌مند شد.

طبق گزارش رویترز، بانک مرکزی ژاپن قرار است پیش‌بینی کند که تورم در سال‌های آینده نزدیک به هدف دو درصدی خود باقی خواهد ماند و آمادگی خود را برای افزایش نرخ‌ها از نزدیک به صفر نشان می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۴۰ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم با ۱.۱ درصد افزایش به ۹۸۴ دلار و ۷۳ سنت رسید.

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد